spraakwolken

 

Wat had je altijd al willen weten van…?

Oproep voor bijzondere Zwollenaren voor een uniek ontmoetingsproject in vijf Zwolse brugwachtershuisjes

In het project Waar wacht je op?! wordt geëxperimenteerd met nieuwe functies voor vijf lege brugwachtershuisjes in Zwolle. Van 10 t/m 16 mei vinden er in de vijf huisjes onverwachte ontmoetingen plaats tussen Zwollenaren met een bijzonder verhaal en geïnteresseerde stadsgenoten. Er is geen programma, alleen een gesprek tussen twee mensen.

We zijn opzoek naar mensen uit de stad met een apart beroep, die niet zo gemakkelijk benaderbaar zijn door hun functie, iets buitengewoons gepresteerd hebben of op een andere manier interessant zijn voor een gesprek tussen twee onbekenden. Gewoon een gesprek, hoe vaak heb je dat nou met een onbekende? Wie weet wat voor een gemeenschappelijkheden er ontdekt worden!

Burgemeester Henk Jan Meijer en wethouder Jan Brink hebben zich al opgegeven. Daarnaast zoeken we bijvoorbeeld iemand die op een schrikkeldag geboren is, een echtpaar dat al 65 jaar getrouwd is, iemand die een schat gevonden heeft in Zwolle, de jongste ondernemer van de stad… Ken of ben je zo iemand? Als je het leuk vindt om mee te doen vragen we je in de periode van 10 t/m 16 mei twee aansluitende gesprekken te voeren. Samen zoeken we naar een goed tijdstip en passend huisje.

Geef je op via brugwachtershuisjeszwolle@gmail.com