Het initiatief Waar wacht je op?!, het experiment om bijzondere ontmoetingen in de Zwolse brugwachtershuisjes te programmeren, krijgt sinds de start in september tijdens het Stadsfestival steeds meer fans! Daar zijn wij heel erg blij mee.

Micha Wijngaarde van Wijngaarde Vastgoed – Concepten voor wonen en werken (Amsterdam) is zo’n fan, één van het eerste uur! Micha was in juni tijdens het Club Cele Stadscafé De spontane stad, hoe doe je dat? één van de gastsprekers en getuige van de eerste stappen die genomen zijn om vijf brugwachtershuisjes te herbestemmen.

In het Stadscafé in november was hij voor de tweede keer te gast en in zijn verhaal refereerde hij aan het moment in juni. Dat hij trots is op de initiatiefnemers van Waar wacht je op?!, heeft hij met een financiële bijdrage laten blijken en daar zijn wij heel blij mee!

Heb jij ook interesse om financieel bij te dragen aan het initiatief Waar wacht je op?! en wil je als partner meedoen met het experiment van de Zwolse Brugwachtershuisjes? Wij staan open voor een gesprek!

In het voorjaar van 2016 gaan we met alle partijen die ons financieel steunen en/of in andere vormen steunen op excursie langs de brugwachtershuisjes. Dus: Waar wacht je op?!

brugwachtershuisjes, van Wijngaarde, fan

Micha Wijngaarde (foto: Pieter Diks)

[Gooitske]