Wij zijn trots om jullie te vertellen dat het initiatief Waar wacht je op?! door Stichting DOEN wordt  ondersteund! Met deze steun kunnen wij ons experiment voor het komende jaar uitvoeren en met zoveel mogelijk initiatieven samenwerken om te ontdekken wat wel of niet werkt in de brugwachtershuisjes.

logo stichting Doen
Stichting DOEN gelooft in een sociale samenleving waarin iedereen meedoet en een bijdrage kan leveren. Bijvoorbeeld door het versterken van de betrokkenheid van mensen bij hun buurt, wijk of streek of door het steunen van ondernemers die werkplekken creëren voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. DOEN richt zich hierbij op twee programma’s: Nieuwe Ontmoetingsplekken en Sociaal Ondernemen.
Ze zijn ervan overtuigd dat een groene, sociale en creatieve samenleving mogelijk is. Zij zien dat er veel mensen zijn die vanuit ondernemerschap actief werken aan innoverende oplossingen voor een betere wereld. Deze mensen zijn niet zomaar ondernemers maar helden! Zij lopen voorop, durven risico te nemen en veroorzaken verandering. Ook doorbreken zij oude structuren en zorgen ervoor dat er nieuwe perspectieven ontstaan op bestaande problemen.
Kijk voor meer informatie op de website: www.doen.nl

[Gooitske]