Zaterdag 14 en zaterdag 28 november tussen 12.00 en 15.00 uur wachten Kusjes van Zusjes je op in het huisje van de Menistenbrug.

Kusjes van Zusjes zijn drie zusjes uit Zwolle: Aniek (11 jaar), Romijn (10 jaar) en Maroes (8 jaar). Zij maken samen poëziekaarten op maat. Je noemt een woord, Romijn maakt het gedicht, Aniek tekent er een
illustratie bij en Maroes maakt er een mooie kaart van, samen maken zij jouw persoonlijke poëziekaart.

Amerika
In 2015 heeft er vier maanden lang een Amerikaanse student bij de zusjes in huis gewoond. Hij werd hun ‘grote broer’ en zij willen hem heel graag weer ontmoeten. Daarom sparen de zusjes voor een reis naar Amerika.  Alles wat ze verdienen met Kusjes van Zusjes gaat in de ‘Amerika-pot’.

Hoe zijn de Kusjes van Zusjes ontstaan?
Op een dag verveelde Romijn zich en ze wou een gedicht maken. Toen zei iemand een woord en had Romijn meteen inspiratie. Ze vroeg aan Aniek of ze er een tekening bij wilde maken. Dat deed ze. Later maakte Maroes daar een kaart van. Het resultaat was superieur! Zo is het begonnen en na een aantal bestellingen hebben zij hun naam bedacht, een logo ontworpen en visitekaartjes besteld. Ook hebben ze een eigen Facebookpagina. Inmiddels hebben ze al veel mensen blij gemaakt. En nu hebben ze twee dagen hun eigen atelier in een brugwachtershuisje!

Kusjes van Zusjes ontmoeten? Waar wacht je op?!
Op zaterdag 14 en 28 november kun je tussen 12.00 en 15.00 uur met je woord naar de Menistenbrug komen en voor  €3,50 maken de zusjes er een unieke kaart van! Je kunt ook alvast je woord op de
Facebook pagina achterlaten.

We zijn er trots op dat deze ondernemende zussen uit Zwolle twee zaterdagen gaan dichten, illustreren en ontwerpen in het Menistenbrughuisje! Kusjes van Zusjes veel plezier!! En ook veel plezier voor alle mensen die langs gaan komen met een woord en naar huis gaan met een prachtige kaart.
[Anne Marth]