We willen je graag vertellen over een nieuw en spannend initiatief dat heel toepasselijk op Valentijnsdag van start gaat. Lees hier meer over het project van Aafke en mail haar als je dit avontuur aan wilt gaan!

WACHT jij op de liefde?
De dating app Tinder is onverminderd populair onder mensen die op zoek zijn naar een leuke date. Het is een leuke en vernieuwde manier van daten, maar het draait wel voornamelijk om beoordelen op basis van uiterlijk. Dit staat Zwollenaar en initiatiefnemer van ‘de onverWACHTe match’ Aafke steeds meer tegen. Is het niet veel leuker – en misschien ook meteen spannender – om je oordelen en verwachtingen los te laten en ‘blind’ te gaan daten? Misschien is die ene persoon die je op Tinder meteen weg zou swypen wel veel leuker dan je in eerste instantie dacht. Aafke is er van overtuigd dat de kans op een match groter is als je de fase van het oordelen op uiterlijk overslaat en vanaf ‘nul’ gaat daten, zonder verwachtingen en meteen face-to-face.  Zij nodigt alle vrijgezellen van Zwolle tussen de 27 en 40 jaar uit voor een spannend experiment!

tinder

Daten op een unieke locatie
Daten op locatie, in een brugwachtershuisje. Vooraf weet je niet welke date op je WACHT in het kleine huisje. Aafke zorgt voor een onverWACHTe match! Je krijgt een half uur de tijd om jouw blinddate beter te leren kennen. Klikt het en wil je meer weten van die ander? Dan kun je besluiten de date een vervolg te geven in een tweede brugwachtershuisje, waar een activiteit op jullie WACHT. Je moet hier even WACHTEN en hopen dat jouw date ook nieuwsgierig genoeg is om de kennismaking voort te zetten. Komt een van de twee niet opdagen bij het tweede huisje, dan is er geen match. Het derde huisje geeft uiteindelijk de uitslag. Komen jullie hier beiden opdagen dat is er sprake van een onverWACHTe match! Tijd om te proosten op deze overwinning en om een afspraak te maken voor een volgende date! Mochten jullie dan graag uit eten willen gaan om elkaar nog beter te leren kennen; Bistro Bonne Femme biedt jullie een romantisch voorgerecht aan!

hartjes

Meedoen?
Waar wacht je op?! Zondag 14 februari start het experiment en zes weken daarna is er iedere zondagavond (en één keer op zaterdagavond, zie de agenda) kans op een onverWACHTe match tussen twee deelnemers. WACHT jij op de liefde van je leven en ben je tussen de 27 en 40 jaar? Geef je dan op! WACHT niet te lang en mail voor 19 februari matchmaker Aafke via onverwachtematch@gmail.com en wie weet bloeit er voor jou iets moois op in de Zwolse brugwachtershuisjes!