Laden Evenementen

Het brugwachtershuisje bij de Menistenbrug is omgetoverd in een oosterse sprookjeswereld !

Kom binnen in deze wonderlijke wereld en neem plaats op een van de mooie kussentjes in dit knusse huisje. De voorstelling gaat snel beginnen! Alhoewel, snel?…..

De voorstelling gaat over Rachid die wacht op zijn vriendje waarmee hij moet optreden in de oosterse show die zo gaat beginnen, maar waar blijft hij nou?

Nou, wij blijven niet langer wachten hoor ….de voorstelling gaat beginnen en er treden diverse andere artiesten op. Kunnen Rachid en zijn vriendje nog wel meedoen, zijn ze nog op tijd? We wachten het af.

Theater Picolijn is een klein huiskamerpoppentheatertje en in dit theatertje treden verschillende marionetjes op. Geschikt voor kinderen van ongeveer 5-9 jaar en voor kinderachtige volwassenen! Er is plaats voor ongeveer 8 kinderen en 4 volwassenen. De voorstelling duurt alles bij elkaar zo’n 20 minuten. De voorstelling speelt op beide dagen om 14.30 en 15.30 uur. In verband met de weinig beschikbare ruimte is aanmelden verplicht, dit kan door te mailen met hoeveel kinderen en volwassen je wilt komen naar theaterpicolijn@gmail.com. Voor de voorstelling wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, die wordt gebruikt om weer andere projecten mogelijk te maken! Er is geen toilet aanwezig. 

 

Rachid wacht op zijn vriendje

Rachid wacht op zijn vriendje

 

Komen jullie kijken?

 

Theater Picolijn
Klein, fijn en aan de lijn!
theaterpicolijn@gmail.com

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant