Laden Evenementen

Een theatrale improvisatiedansvoorstelling op een bijzondere locatie

Locatie: Hanekampbrughuisje (tussen Hanekamp en Luttenbergstraat)

Slechts een paar mensen weten het: er leeft een volk onder het wegdek van de Hanekampbrug in Zwolle, misschien al langer dan een eeuw. De bewoners zijn vervreemd geraakt van de buitenwereld en hebben in de loop der tijd een eigen manier van leven ontwikkeld. Het publiek wordt meegenomen naar de verscholen ruimte onder brug om een glimp op te vangen van de sociale structuur, van het vermaak, van gevoelens van deze mensen. Kiest het volk voor de koude, grijze maar veilige wereld onder de brug? Of durven ze los te breken van hun repetitieve en uitzichtloze bestaan?

Het volk onder de brug is één van de projecten van ‘Waar wacht je op?!’ Het initiatief waarin geëxperimenteerd wordt met nieuwe functies voor vijf lege brugwachtershuisjes in Zwolle.

De voorstelling is alleen toegankelijk voor mensen die goed ter been zijn. Er zijn 20 kaarten per voorstelling. In de brug kan het koud zijn, zorg voor goede kleding en neem in geval van regen een paraplu mee, u moet mogelijk even buiten wachten voordat de voorstelling begint.

Zaterdag 29 oktober
16.00 en 19.30 uur (de voorstelling duurt ca. 45 minuten)
Entree: € 7,50
Reserveren via danslabzwolle@gmail.com
Max. 20 plaatsen

www.danslab-zwolle.nl

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant