Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Heb jij een idee voor de invulling van de programmering voor (een) van de vijf huisjes? Ben je maker, verteller, performer, kunstenaar of (creatief)ondernemer en vind je het leuk om een bijdrage te leveren?

We nodigen je uit om donderdag 1 oktober vanaf 20.00 uur je idee te komen pitchen. We hebben voor een bijzondere plek gekozen namelijk in de betonnen ruimte onder de Hanenkampbrug. Er is geen verwarming dus kleed je warm aan! Voor koffie zullen we zorgen. Laat het weten als je hier bij kunt en wilt zijn (zie onze contactgegevens op deze site).

We vragen je een pitch voor te bereiden van 5 minuten waarin we een beeld willen krijgen van je plan, werkwijze en wat je wilt maken. We vinden het leuk als je niet alleen verteld maar ook dingen laat zien. Voor een laptop en scherm/beamer zullen we zorgen.

Voorwaarden bij het idee:

Het idee:

  • maakt van de huisjes een open en toegankelijke ontmoetingsplek;
  • sluit aan bij het thema centrale thema ‘wachten’
  • past binnen de gebruikersvoorwaarden zoals we die met gemeente Zwolle aan het afspreken zijn;
  • wordt ingebracht door iemand die woont of werkt in de regio Zwolle;
  • wordt door de ideeëninbrenger actief onder de aandacht gebracht.

 Wat we van je willen weten:

  • Wat wil je doen? (het idee mag nog onaf zijn als je ons er maar van overtuig dat het iets tofs wordt als we jou de sleutel van het huisje geven!)
  • Heb je al een idee welk huisje of welke huisjes je voor je plan wilt gebruiken?
  • Wil je het alleen doen of samen met anderen? Sta je er voor open jouw idee te combineren met dat van anderen?
  • Ben je er zelf bij als je werk hangt/staat/ligt/werkt?

Onkostenvergoeding:

Een onkostenvergoeding is bespreekbaar. Deze is afhankelijk van hoe goed jouw idee past bij de voorwaarden die we er voor hebben. Wij zijn afhankelijk van fondsen en giften en zijn nu nog druk bezig dit rond te krijgen. Laat het ons in je pitch weten wat je nodig hebt en of je naast een onkostenvergoeding andere ideeën hebt om geld te genereren. We denken graag mee!

Selectie:

Binnen twee week na de pitch beslissen we welke ideeën we tot uitvoering willen gaan brengen en we berichten iedereen die gepitched heeft hierover.

 

Ga naar de bovenkant