Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

luistercoach

Op zaterdag 4 juni en zaterdag 11 juni vinden er tussen 13:00 en 17:00 uur ontmoetingen plaats in het brugwachtershuisje aan de Schoenkuipenbrug.

Huib Vogler en Marco Salentijn over hun project:

“De brugwachter maakte vroeger een verbinding. Letterlijk voor de schippers en de voetgangers die van ene kant naar andere kant van het water wilde en tegelijk maakte hij verbinding door even een praatje te maken. Aandacht en verbinding staan daarbij centraal.

In deze tijd lijkt er steeds minder tijd voor aandacht en verbinding met elkaar en haasten we ons van de A naar B en zijn in ons hoofd alweer bezig met C. Hoe heerlijk is het als iemand even écht aandacht voor je heeft en wil luisteren naar wat je bezig houdt. Welke ballast wil jij overboord gooien?”

Het project ‘Luistercoach’ heeft als doel om mensen de gelegenheid te geven om even stil te staan bij wat ze drijft. Heb je behoefte aan iemand die eens écht luistert kom dan naar het brugwachtershuisje.

Op zaterdag 4 en zaterdag 11 juni kunnen mensen tussen 13:00 en 17:00 in gesprek met één van de luistercoaches. De ontmoeting duurt maximaal een half uur en vindt plaats in het brugwachtershuisje aan de Schoenkuipenbrug. Mensen die belangstelling hebben kunnen op deze zaterdagen zich spontaan melden bij het brugwachtershuisje.

Ga naar de bovenkant