Laden Evenementen

Koos Nuninga exposeert in het Menistenbrughuisje foto’s uit eigen werk, werk van collega’s en schilderijen van studenten uit Taiwan, Zuid-Korea en Vietnam. Alle foto’s en schilderijen hebben grachten, vaarten en andere waterrijke plaatsen in Zwolle als thema.

Het is een multidisciplinair kunstproject (foto’s en schilderijen) en zeker ook een multicultureel project: mensen vanuit verschillende culturele achtergronden doen er aan mee. Koos vertelt hierover: “Het idee erachter is dat kunst- in de brede zin van het woord – een verbindingsmiddel kan zijn tussen mensen vanuit verschillende culturen. Als dit kleine project in het brugwachtershuisje aanslaat, wil ik gedurende mijn volgende foto exposities (Wijkcentrum De Bleijenbelt, sept. t/m oktober) en in het Cultuurhuis (december t/m januari) het concept voortzetten en uitbreiden.”

De expositie wordt woensdag 3 augustus om 17.00 uur geopend. Alle belangstellenden zijn van harte uitgenodigd.

Dinsdag 9 augustus om 13.00 uur is er een speciale bezichtiging voor de deelnemers (en aanhang) van het Taalcafé van de Stadkamer Zwolle.

Dinsdag 16 augustus om 13.00 uur zijn de buurtbewoners van Wipstrik van harte welkom.

Op woensdag 24 augustus is er om 17.00 een afsluitende bijeenkomst waarbij alle belangstellenden van harte welkom zijn.

Daarnaast kan iedereen (individueel of in groepsverband) tijdens de expositie een bezichtiging boeken. Wilt u hiervoor een afspraak maken? Mail dan naar Koos Nuninga: k.nuninga@gmail.com

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant