Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een theatrale improvisatiedansvoorstelling op een bijzondere locatie

14, 15 en 16 april 2016 20.00 uur (de voorstelling duurt ca. 50 minuten)

Locatie: Hanekampbrughuisje (tussen Hanekamp en Luttenbergstraat)

Kosten: €9,- (exclusief €3,25 servicekosten per bestelling). De kaartverkoop loopt via Zwolse Theaters. Klik hier om kaarten te bestellen.

Niemand weet het: er leeft een volk onder de Hanekampbrug in Zwolle, misschien al langer dan een eeuw. Ze zijn vervreemd geraakt van de buitenwereld. Slechts één persoon van boven weet van het bestaan van het volk in de brug en neemt boven mee naar onder. Het publiek is getuige van het dagelijkse leven dat het volk in de loop der tijd ontwikkeld heeft. Van de sociale structuur, van het vermaak, van gevoelens. Kiest het volk voor de koude, grijze maar veilige wereld onder de brug? Of durven ze los te breken van hun repetitieve uitzichtloze bestaan? Waar wachten ze nog langer op?!

Het volk onder de brug is een van de projecten van Waar wacht je op?! Het initiatief waarin geëxperimenteerd wordt met nieuwe functies voor vijf lege brugwachtershuisjes in Zwolle. De productie is een samenwerking van Zwolse theaters en DansLab. DansLab is een plek waar de vrije dans en het experiment de ruimte krijgen.

De voorstelling is alleen toegankelijk voor mensen die goed ter been zijn. Er zijn 20 kaarten per voorstelling. In de brug kan het koud zijn, zorg voor goede kleding en neem in geval van regen een paraplu mee, u moet mogelijk even buiten wachten voordat de voorstelling begint.

Ga naar de bovenkant