Laden Evenementen

Vaarroute ‘waar wacht je op?!’ Stadsfestival Zwolle op zondag 6 september

De laatste brugwachter is allang met pensioen, de brugwachtershuisjes staan er verlaten bij en wachten op een nieuwe bestemming. Deze speciale vaarroute gaat langs drie bijzondere brugwachtershuisjes aan de stadsgracht. De Zwolse meesterverteller Stan Fritschy en theatermakers Robin Kisjes en Josje Eijkenboom nemen u mee op een tocht vol nostalgie en een stiekeme vooruitblik naar nieuw gebruik.

Er zijn vier momenten waarop je zondag 6 september op het Rodentorenplein in kunt stappen voor dit avontuur: 10.30, 12.00, 13.30 en 15.00 uur. De kaartverkoop verloopt via het Stadsfestival. Klik hier om kaarten aan te schaffen. Per keer kunnen er 30 personen mee. Vol=vol.

We zijn erg trots op deze lastminute samenwerking tussen Stadsfestival, Zwolse theaters, Ministerie van Onverwachte Zaken en Gooitz. Met dank aan de gemeente Zwolle (de eigenaar van de brugwachtershuisjes)! Met deze vaarroute hebben we een prachtige start van ons project ‘waar wacht je op?!’. Na deze start zullen we een jaar lang een sociale en culturele programmering maken voor vijf brugwachtershuisjes in Zwolle.

waar wacht je op stadsfestival zwolle vaarroute Affiche Waar wacht je op, ontworpen door: Willemieke van den Brink, echter ontwerp

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant